Opening Hours

För din HUND

Foder, tillskott & tillbehör

Smakprov är smakgaranti
Två tredjedelar ska finnas kvar i påsen för att få pengar tillbaka eller byta till annat foder. Ta med kvittot.

Varumärken: K9, Trixie, Espree, Globus, Trikem, Nutrolin, Dogman, Svenska Djurapoteket, Iams, Acana, Carrier, Eukanuba, FourFriends, Royal Canin, Vom och hundmat, Mush, Tello.
Exempel på produkter ser du här.

Eukanuba-premium-performance-working-end

EUKANUBA Premium Performance Working & Endurance

Detta foder från Eukanuba ligger protein och fett på 30/20
Fodret är särskilt framtaget för arbetande hundar som tillbringar mycket tid utomhus och som behöver hålla sig alerta och energiska under en längre tidsperiod.
Hjälper även patrull- eller räddningshundar att prestera på topp med de högsta halterna av protein och fett. Det gör att de kan bygga stark, ren muskelmassa och gör dom redo att anta alla utmaningar de möter.


Fodret rekommenderas  även för dräktiga eller digivande tikar så att dom håller sig starka och kan ta hand om sina valpar på bästa sätt.

Fodret för arbetande hundar har tagits fram i samarbete med veterinärer och rekommenderas av toppuppfödare för att främja din aktiva hunds hälsa och välmående hela livet.

Läs gärna blogginlägget om att fodret passar vid jaktsäsongen

Storlek/vikt: 15 kg Pris: 646 kr

FourFriends Grain Free Wild Boar

FourFriends Grain Free Wild Boar

Ett hundfoder som passar alla vuxna hundar. Fodret innehåller smaskigt vildsvinskött som tillsammans med kalkon bjuder på en riktig smaklig måltid. FourFriends Adult innehåller en hög kötthalt och är fritt från spannmål.

Storlek/vikt: 12 kg Pris: 749 kr

ACANA Grass-Fed Lamb

ACANA Grass-Fed Lamb 

Ett unikt, spannmålsfritt hundfoder som innehåller ett begränsat antal ingredienser och endast en animalisk proteinkälla – frigående lamm.
Vårt lamm är gräsuppfött på Nya Zeelands gårdar och anländer till oss rått i näringsrika wholeprey™-förhållanden av kött, lever och mage (våm).

Det speglar den naturliga dieten och eliminerar behovet av syntetiska tillsatser. Innehåller frystorkad lever som ger en oöverträffad smaklighet medan äpple, squash och pumpa förser känsliga magar med en rik källa av lösliga fibrer.


ACANA är tillagat enligt vår biologiskt korrekta standard – allt i Wholeprey™-förhållanden, 70 % kött, 20 % inälvor och 10 % brosk, i våra prisbelönta NorthStar®-kök.

 

Detta foder är perfekt för den foderkänsliga eller kräsna hunden. Läs om våra ingredienser och vi tror att du kommer att hålla med!

Storlek/vikt: 6 kg Pris: 649  kr

VOM hundmat

Färskfoder

Finns i olika smaker 

Storlek/vikt: 500 gram Pris: 27 kr

Tillbehör

RAUH! Nordiska tuggben

RAUH tuggben

Dessa nordiska tuggben är tillverkade av nötskinn utan tillsatsämnen och torkade på traditionellt vis. Tuggbenet är välsmakande och ett bra tidsfördriv. Dom är hårda och avlägsnar tandsten och förebygger tandköttsinflammationer.

Ha alltid hunden under uppsikt när den tuggar ben och se till att den alltid har tillgång till friskt vatten.

Storlek/vikt:  kg Pris: från 40 kr

flytvast_911810Gul.jpg

Flytväst

Finns i storlek XS till XXL i rosa och i gult

Pris: från 579 kr

  • Facebook - Arboga Häst och Hund
  • Instagram - Arboga Häst Och Hund
  • YouTube - Arboga Häst och Hund

Alla rättigheter reserverade Arboga Häst Och Hund

Västmanlands län, Sverige

©2020 Hemsidan skapad av Axensjös KBH www.axensjos.se