top of page

Hjälp vid diarré

Diarsanyl

Diarsanyl är en oral pasta (tas genom munnen) som hjälper till att normalisera avföringen vid diarré hos hund, katt, häst och kalv. Det innehåller salter som förlorats i diarrén och extra energi i form av lättsmälta sockerarter.


Du ger ditt djur Diarsanyl morgon och kväll i tre dagar i följd, eller enligt veterinärens ordination. Du gör det enkelt med en doseringsspruta som du får med i förpackningen. Det finns flera förpackningsstorlekar.


Canikur

Canikur är ett fodertillskott som används vid akut okomplicerad diarré hos hundar. Det består av växtfibrer och mineraler som binder oönskat innehåll i tarmen, som därefter försvinner tillsammans med avföringen. Tuggtabletterna innehåller dessutom lättsmält energi.

MaxDigestive

MaxDigestive stabiliserar och stödjer utvecklingen av en sund tarmflora. En stabil tarmflora och en väl fungerande mage är avgörande för ett optimalt näringsupptag och en välmående hund.


MaxDigestive är formulerad i en välsmakande *prebiotisk jästkultur som tillsammans med det tillsatta insulinet verkar för hundens tarmflora. MaxDigestive innehåller Bentonit som verkar för att rensa ut toxiska bakterier.


* Prebiotika är en typ av fibrer som är fermenterbara vilket innebär att de hjälper bakterierna i tarmen att trivas. Dessa fibrer passerar orörda genom hela matsmältningssystemet och övre delen av tarmsystemet och börjar förbrännas först i grovtarmen där de flesta av våra tarmbakterier finns.


Behöver du mer rådgivning?

Vi har kunskap inom många områden som vi vill dela med oss av.

Läs mer på sidan Rådgivning


Välkommen in i butiken!

97 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page