top of page

Rabatt på schampo och hundfoder

Uppdaterat: 31 jan. 2021


18-30 januari 2021

Ett erbjudande/hushåll. Kan inte kombineras med andra erbjudanden och rabatter.

Schampo & balsam: Pris nu 119 kr (ordinarie pris 169 kronor)

Hundfoder Four Friends: Pris nu 150 kronor i rabatt

Espree hundschampo/balsam - för känsliga djur

Detta lyxiga havreproteinschampo är berikat med naturliga aktiva ingredienser och uppmjukande ämnen. Lämplig även för de allra känsligaste djuren. Ger bästa möjliga volym och lyster, samtidigt som det rengör pälsen på ett effektivt och vårdande sätt.



Espree Hypo Allergenic Shampoo - för känsliga djur

Ett mycket milt och skonsamt schampo för känsliga hundar och katter. Sammansättningen av bland annat kokosnöt, jojoba och Aloe Vera bidrar till en skonsam rengöring med balsameffekt. Svider inte i ögonen. Mild behaglig doft.



Espree Bright White Shampoo - för vit päls

Nu kan din katt eller hund får en vacker vit päls utan den torrhet och irritation som kan orsakas av rengöringsmedel, som många andra schampon innehåller. Avancerade nyansförbättringsämnen är tillsatta för att förstärka pälsens vita lyster och rengöra från smuts och oljor. Kan även användas på valpar och kattungar över sex veckors ålder.



Espree Rainforest Shampoo - för alla pälstyper

Detta väldoftande allroundschampo passar de flesta pälstyper. Schampot rengör på djupet och lätt att reda ut tovor med. Ger fyllighet, volym och blank lyster i pälsen. Havreprotein gör underverk på hudens elasticitet och pälsens kvalitet. För bästa resultat kombinera gärna med Rainforest Conditioner balsam.



Alla schampon från Espree ska spädas med vatten, väldigt drygt och prisvärt!



Hundfoder Four Friends 12 kilo

Gäller: Lax, ren, vildsvin, lamm och kalkon.

Dessa foderrecept är ett så kallat singelproteinrecept, vilket betyder att det ingår bara ett köttslag. Ett spannmålsfritt helfoder för den normalaktiva vuxna hunden. Rent kött/fisk som enda proteinkälla.


Pris nu 150 kronor i rabatt


44 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page